Tider

Vi erbjuder körlektioner måndag-torsdag med start mellan 7:15 och 17:00

Fredag med start mellan 7:15 och 14:50

Kvällslektioner efter kl. 18.00 och helglektioner har vi vid enstaka tillfällen, dessa körlektioner kostar mer och denna extra avgift ingår inte i våra paketpriser.

Vi utbildar på både manuell och automat.

Information

Vid de första inledande lektionerna gör vi en utbildningsplan tillsammans med dig, där vi ser ungefär var du befinner dig i utbildningen och hur lång tid det kan tänkas vara kvar till körkortet. Alko-blåsning är obligatoriskt före körlektion vid icke godkänd blåsning så debiteras man för hela körlektionen.

Avbokning

Avbokning senast klockan 13.00 vardagen innan körlektion (måndag–fredag som inte är helgdag). Avbokning till måndag senast fredag kl.13.00 som inte är helgdag. Omkörningslektion senast 3 dagar före. Vid sjukdom kan intyg krävas.

Vid utebliven lektion / sent återbud så debiteras man för hela körlektionen.

Din handledare är mycket välkommen att följa med på körlektionerna.

Plats

Alla körlektioner utgår från receptionen. Är receptionen stängd möts man vid entré. Det är viktigt att ni kommer i tid till lektionerna, helst 10 minuter innan så att det inte blir stressigt. Vi kör VW Golf samt vår elhybrid som är en Toyota Auris.

Personkemin mellan lärare och elev är mycket viktig för utbildningen. Känner du att det inte stämmer med läraren så säg till omedelbart.